Tagoknak

Rólunk

Bemutatkozás

A Fejlődő Vállalkozások Egyesülete olyan fiatal vállalkozókat, közgazdászokat tömörít, akik fontosnak tartják, hogy Magyarország gazdasági helyzetéről és lehetőségeiről állandó diskurzust folytassanak. A közös gondolkodás meghívott neves előadókkal, közéleti és gazdasági szereplőkkel válik még hasznosabbá és izgalmasabbá. Az Egyesület célja a diskurzusok megtartásán kívül, az összegyűjtött szakmai "tőke és tudásanyag" kézzelfogható interpretálása.

Közhasznú szervezetünk 2011-ben lett bejegyezve. Tagjaink polgári gondolkodású fiatal szakértők, akik már rendelkeznek munkatapasztalattal az államigazgatás vagy a versenypiac területén. Alapvető célunk, hogy a fejlődő vállalkozások szakmai és gazdasági érdekképviseletét ellássuk, támogassuk a kormány munkáját, mint külső, piaci folyamatokat ismerő szakértők, illetve, hogy megfelelő fórumot biztosítsunk a szakmai eszmecserékhez. Küldetésünk a szakmai együttműködés és a kapcsolati háló építése. Szervezetünk zártkörű, tagjainkat meghívás, illetve ajánlás alapján bővítjük.

Profil

Fő tevékenységi körünk a szakmai tanácsadás, a kutatómunkákban való részvétel, a stratégia alkotás, illetve a szakmai továbbképzés és oktatás. Zártkörű, meghívásos alapú gazdaságpolitikai rendezvényeket (Fórum, Konferencia, Vitaest) szervezünk iCon-intelligent economy név alatt, kihangsúlyozva a közgazdaság iránti elhivatottságunkat, illetve hazánk gazdaságpolitikájának intelligens alakítását. A Fórumot és Vitaestet jellemzően Budapesten, a Zenit Budapest Palace Hotelben tartjuk, a konferenciákat a tatárszentgyörgyi Sarlóspuszta Club Hotelben rendezzük. Célunk az, hogy rendezvényeinket nemzetközi szintre emeljük a jövőben.